Известие

Collapse
No announcement yet.

156- фолио на стъклата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156- фолио на стъклата

Значи питането ми е таквоз - едно аверче си взе наскоро една 156-ца , мноо готина , но ми мрънка да му го сложа - фолиото де ...обаче нещо не ми допада кви са й стъклата като форма ... , та питам хора патили - Слагал ли си е някой фолио , има ли забележки , какво фолио е турнал и къде го е правил / ако не го е слагал сам , разбира се / ?

Незнам за 156 ама на 147 стъклата са бая по криви и съм виждал слагано на Петко на колата. Имаше некъв номер че фолиото беше 3М и се саморазпъваше по гънките първите 2-3 дни стоеше набръчкано после се изпъна Ма Петко като доде ше ти пише че аз мое и да не съм разбрал
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да на мен фолиото ми е 3М и е само на задното стъкло...фолиото при награвяне с heat gun само си взима формата на стъклото, единственото което са чака е една седмица преди да може да се мие задното стъкло отвътре (някой да не реши отвън също след около 2-3дена си оплътнява плътно около реотаните на задното стъкло.

Слагал съм го в магазина на Филипс за автомобилните крушки...мисля беше 1-2дена точно преди италфеста.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Благодаря за мненията , обаче ме интересува само и единствено за 156-ца Иначе нали ви имам тилифончитата и на двамцата ....Въпроса е , че момчето нещо ми мрънка , пък нали е мой човек и го търпя ....но му казвам , че трябва да се направи с хубаво фолио , а той се стиска , ама иска да му е сенчесто в колата .... Та за туй е цялата дандания

Comment

Знаех, че има нещо гнило при положение, че ти слагаш сам фолио

...иначе нали знаеш, няма как да стане душата в рая и оново до края...да не се скънджи за нещо...щото евтиното винаги излиза скъпо после.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Няма сми от ефтини аз съм слагал,първо избеляват драскат се абе става циган.
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
              Да не ти липсват копчета по клавиатурата ?

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                sigpic

Comment

Слагал съм го в магазина на Филипс за автомобилните крушки...мисля беше 1-2дена точно преди италфеста.
                  А от там ли го купи?
                  Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                  Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                  Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                    Не пръсти не ми достигат
                    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

На Пумукъл (Доктора) мисля че имаше фолио - той и на предните имаше, ама го махна (щото куките) Но на задните има , само че неговата е 156 СпортВагон.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                      X